Mobil Uyumlu Hazır Web Sitesi

31 Temmuz 2015 Cuma




Hazır web siteleri , bir defa oluşturularak  , birden fazla alanda hizmet veren , birden çok müşteriye sunulan içerik yönetim sistemleridir. Tek bir müşteriye özel olarak hazırlanmaz. Genel bir içeriği vardır ve bu içeriği müşteri istediği gibi şekillendirebilir. 


Hazır bulunduğu için müşteriye tanıtımı ve müşterinin gözünde canlandırabilmesi daha kolaydır.
Önüne sunulan , ilk kurulum aşamasını geçmiş site sayesinde , kendi internet sitesinin hazırlanma süresi kısalır. İnternet kullanımının bu kadar yoğun olduğu günümüzde , mobil uyumlu hazır web sitesi en hızlı kolay ve pratik bir çözüm olacaktır. Mobil uyumlu olması sayesinde IOS işletim sistemli Iphone ve Ipad ve samsung gibi android cihazlarla tamamen uyumlu bir web sitesine sahip olunacaktır. İnternet sitenize giren bir müşteri sitenizi bir uygulama gibi görecektir.
Hazır web sitesi kullanmanın bir avantajı da maliyetinin özel tasarım web sitelerine nazaran çok daha düşük olmasıdır. Web tasarımcısı tarafından çoğu işlem halihazırda yapılmış olduğundan , siteyi geliştiren kişinin , siteyi tamamlama süresi kısalacak ve bu daha az maliyete imkan tanıyacaktır. Sitenin daha kısa bir süre içinde hazır hale gelip tamamlanması da bir an önce müşteri firmanın tanıtımının yapılması açısından oldukça önemlidir.

 Ayrıca sitenin hazırlık aşaması bittiği için defalarca test edilmiş ve uygulanmış olduğundan hata payı oldukça düşük olacaktır. Hazır web tasarımına olan talep arttıkça , müşteriye sunulan seçenek sayısı da oldukça arttığından , müşteri için alternatifler oldukça çeşitlenmiştir.  Site mobil uyumlu hazır web sitesi olarak tercih edildiğinde , ulaşılan kitle artacak , evde , işte , sokakta , tatilde her insana ulaşım sağlanabilecektir. Arama motorundan aradığı bilgi ve yardım kelimesi , karşısına sizin firmanızın sitesini çıkarıyorsa kullanıcının , mobil uyumlu olarak hazırlanan web sitesinden , kesintisiz , tam ekran boyutunda  , ekran çözünürlüğüne uyumlu bilgilere ulaşma şansına sahip olacaktır. Bu da daha fazla ziyaretçi ve konu hakkında arama motorunda daha üst sıralara yükselebilme şansını beraberinde getirecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder